Facebook
 

Nieuwsberichten

Zomerstop tot 24 augustus aanstaande

De zomerstop van de Zen Heart Sangha duurt (als er geen rare dingen gebeuren) tot de start van de sesshin in Holten (die sesshin loopt van maandag 17 augustus tot en met zondag 23 augustus). Vanaf maandag 24 augustus gaat de zendo aan de Copernicusstraat weer open.

De zendo weer normaal open

De zendo aan de Copernicusstraat is vanaf 6 juli weer normaal open (met enkele beperkingen). Naast Helen en mijzelf kunnen zeven mensen tegelijkertijd deelnemen aan de meditatie-sessies in huis. Natuurlijk vergt dit wel dat iedereen in huis zich houdt aan wat regels en afspraken om een en ander in goede banen te leiden, die regels zijn eerder gepubliceerd en verspreid per email en zijn in huis ook te lezen.
Tot nu toe hebben we gewerkt met een reserveringssysteem dat moest vookomen dat we overboekt raken, maar het is gebleken dat dat eigenlijk nooit voorkomt, dus reserveren is vanaf nu niet meer nodig en het systeem wordt dan ook buiten werking gesteld. Ook resereveren voor daisan is niet meer nodig. Iedereen die in de zendo of on-line aanwezig is tijdens de meditatie-periodes waarin daisan mogelijk is, wordt standaard uitgenodigd voor daisan al staat het je natuurlijk zoals altijd vrij om daar wel of niet gebruik van te maken.

Sesshins en Zazenkai's 2020

Op de pagina Agenda is het schema te vinden voor de sesshins en zazenkai's voor de komende maanden. Aan deze Zazenkai's en sesshins kan je zowel in huis als on-line deelnemen, want on-line participatie blijft tot tenminste eind van dit jaar mogelijk.

Deelname aan online meditatie, dharma-gesprekken en sangha-cirkels

Via de link voor "Members" in het menu (of door hier te klikken) kom je op de inlogpagina voor een overzicht van alle online mediaties en bijeenkomsten van de sangha. Een inlogcode kan je krijgen door een email te sturen naar info@zenheart.nl.

Weekprogramma vrijwel geheel terug naar normaal

Ga naar de pagina Weekprogramma om het te bekijken. Alleen de studiegroep wordt vooralsnog niet hervat.

Sluiting van het Hulpforum

Het hulpforum wordt gesloten. De laatste paar weken heeft daarop geen activiteit meer plaats gevonden. De FaceBook pagina van de sangha blijft voorlopig nog actief als platform. Mocht je hulp van de sangha nodig hebben neem dan rechtstreeks contact op met me.

 

 
Zen Heart Sangha